Scaune Auto

Scaun auto Bugaboo Turtle Air si Bugaboo Fox 2

De la scaun auto la sistem de calatorie

Scaunul auto Bugaboo Turtle Air by Nuna permite tranzitia usoara de la calatoria cu masina la plimbarea in carucior, fara sa fie nevoie sa treziti bebelusul.

De la primul drum cu masina de la maternitate catre casa si pana la calatoriile din vacanta sau drumurile zilnice, Bugaboo Turtle este partenerul ideal al bebelusului.

Create in colaborare un brandul premium de scaune auto Nuna, Bugaboo Turtle Air by Nuna are un design simplu, elegant si intuitiv.

Atunci cand este folosit in combinatie cu baza Isofix special creata pentru el, scaunul auto Bugaboo Turtle Air ofera un sistem de calatorie complet, gandit pentru a simplifica viata parintilor.

Scaun auto Turtle Air by Nuna

Scaun auto Turtle Air by Nuna

Siguranta si confort de la primul drum

Gratie carcasei usoare si adaptorilor speciali cu sistem Easy Click, Bugaboo Turtle se ataseaza perfect pe sasiul carucioarelor Bugaboo.

Structura usoara si manerul ergonomic sunt ideale pentru a transporta copilul in siguranta si deplin confort.

Omologat conform standardului de siguranta i-Size R129, scaunul auto este recomandat de la nastere pana la varsta de 15 luni (40-85cm) si a fost obtinut la testele de impact ADAC un scor foarte bun: 2.0, ceea ce il recomanda ca unul din cele mai sigure scaune auto din categoria sa.

Suportul pentru cap ajustabil, copertina speciala extensibila Bugaboo cu factor de protectie UPF 50+, toate aceste caracteristici si multe altele pe care va invitam sa le descoperiti fac din Bugaboo Turtle Air scaunul auto ideal pentru bebelusul vostru.

Mai mult, insertul interior lavabil din lana merinos asigura un confort termic optim pentru cel mic.

Cumpara

Baza Isofix scaun auto Bugaboo Turtle Air

Baza Isofix scaun auto Bugaboo Turtle Air Air

Baza Isofix speciala cu picior anti-recul fac din Bugaboo Turtle Air by Nuna nu numai un scaun auto confortabil, ci un scaun auto sigur pentru copil.

Baza Isofix are markeri colorimetrici careindica fixarea corecta a scaunului.

Prin acest sistem de fixare, pozitia in masina este mult mai stabila, iar erorile de montaj sunt mult mai putin intalnite.

CumparaNoutati din categoria Scaune Auto Bugaboo