Garantie carucior Bugaboo

Inregistreaza-ti online produsul Bugaboo in termen de 3 luni de la data achizitiei si primeste un an suplimentar de garantie (adica o perioada totala a garantiei de 3 ani) Da click pe link-ul de mai jos si inregistreaza-te pentru garantia suplimentara.

Ce acopera garantia?

Aceasta garantie acopera defectele sasiului, a cadrului, rotile, adaptorii pentru scaunul auto, fermoare, century, defecte evidente ale husei textile.a sezutului, ale benzilor Velcro si defectelor de culoare, cu exceptiile stipulate mai jos:

Ce nu acopera garantia?

Aceasta garantie nu acopera urmatoarele defecte:

  1. uzura normala a produsului, 
  2. folosirea incorecta, inclusive cea rezultata din depozitarea incorecta a produsului,
  3. intretinerea inadecvata, ne-conforma cu instructiunile din manualul de utilizare.
  4. lipsa urmarii instructiunilor de utilizare din manual,
  5. abuz, neglijenta sau accident, 
  6. defecte produse prin modificarea sau alterarea produsului,
  7. defectele rezultate ca urmare a manipularii la aeroport, 
  8. defecte ale cauciucului rotilor: gauri, fisuri 
  9. montarea incorecta sau instalarea unui acesoriu provenit de la un alt brand, incompatibil cu produsul,

Aceasta garantie nu acopera un produs Bugaboo a carui numar de serie a fost distrus sau sters. Garantia acopera doar defecte de fabricatie, nu si reclamatii legate de lipsa de satsfactie priving breutatea, functionalitatea, culoarea sau designul produselor. 

Garantia este limitata la cumparatorul produsului, produsul fiind destinate uzului personal. Garantia nu se extinde catre personae care achizitioneaza produsul de la cumparatorul initial sau care il inchiriaza de la acesta.

Care este perioada de garantie acoperita?

Aceasta garantie este valabila timp de 2 ani de la data achizitiei, atata vreme cat esti cumparatorul initial care detine produsul Bugaboo. Trebuie sa pastrezi aceasta chitanta ca dovada a achizitiei.

Garantie scaun auto Bugaboo

Nuna a dezvoltat si produs acest scaun auto, astfel incat sa intruneasca cele mai inalte standard de calitate ale brandurilor Nuna si Bugaboo. Pastrati la indemana  atunci cand ne contactati. bonul de achizitie si mentionati numarul modelului si data de