Concept Store cu Carucioare de Lux pentru Copii

Acum 20 de ani, brand-ul international Bugaboo a inceput o revolutie in domeniul carucioarelor pentru copii si bebelusi, schimband regulile jocului prin lansarea unor produse inovative, gandite din dorinta de a usura viata parintilor.

Magazinul nostru online carucioare-bugaboo.ro comercializeaza produse Bugaboo care continua trendul inovativ intrucat producatorii sunt implicati cu pasiune in dezvoltarea de proiecte semnificative si de noi articole speciale, dincolo de notiunea simpla de carucior pentru copii.

 

parintii plimba bebelusul in Carucior Bugaboo Fox 2

 

Stiai ca…inovatia este in ADN-ul Bugaboo?

Din 1999 renumitul brand Bugaboo se afla in prima linie a inovatiei in materie de carucioare de bebelusi, copii si gemeni, dezvoltand, testand si producand permanent produse care imbina designul exceptional cu functionalitatea pe termen lung.

Carucioarele Bugaboo sunt foarte rezistente fiind facute sa fie folosite zilnic, sa incante mai multe generatii, practic sa dureze o viata intreaga.

Pentru mai multe detalii despre produsele Bugaboo viziteaza aceasta pagina dedicata Carucioarelor pentru copii de lux Bugaboo.

 

Inovatia este in ADN-ul Bugaboo

 

Pe langa carucioarele de lux pentru copii, Bugaboo mai produce si patuturi pentru copii all-in-one si scaune auto.

Sistemele Bugaboo permit produselor sa se transforme din scaun auto in carucior si invers. Mai exact, bebelusul poate sa-si vada linistit de somn atunci cand este mutat din masina in carucior deoarece scaunul auto este usor transferabil la carucioarele Bugaboo prevazute cu acest tip de mecanism original. 

 

Promisiunea Bugaboo

Ai inteles corect: Bugaboo nu doreste sa va prezinte aici o imagine idilica a vietii de parinte.

‘Stim ca nu e intotdeauna usor, dar stim ca merita. Linia noastra de produse extraordinare a fost gandita pentru a te reprezenta ca parinte si ca persoana. Iar in vreme ce nu iti putem garanta dimineti linistite si nopti cu 8 ore de somn, 

iti putem garanta ca ai ales caruciorul ecologic ideal care satisface atat nevoile tale ca parinte, cat si pe cele ale copilasului tau.’

 

promisiunea Bugaboo - carucioare ecologice pentru parinti responsabili si copii simpatici

 

Scopul Bugaboo este de a adauga valoare comunitatilor globale prin fabricarea si furnizarea in mod sustenabil a produselor in conditii de munca sigure, corecte si umane. Prin urmare, prin procesele implementate Bugaboo se implica in reducerea impactului asupra mediului adaugand mai multa valoare comunitatilor globale.

De exemplu, Bugaboo sustine evenimentele Designathon Work de o zi in cadrul carora copiii din orasele din intreaga lume se intrunesc pentru a lucra in paralel, a proiecta si dezvolta concepte inovatoare si construi prototipuri pentru un viitor mai bun.

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre abordarea Bugaboo si cele sase capitole care vorbesc despre ce inseamna a fi o afacere responsabila ce contribuie la construirea unei lumi mai bune acceseaza pagina Responsabilitatea Bugaboo.

 

Primul Concept Store Bugaboo® din Romania

Te invitam sa ne faci o vizita la showroom-ul Bugaboo, primul Concept Store Bugaboo® din Romania. Acesta este locul tau ca si parinte responsabil unde poti

 

 

  • testa diversele modele de carucioare si scaune auto;
  • afla mai multe despre modul lor de functionare, caracteristicile acestora;
  • primi sfaturi avizate de la personalul calificat Bugaboo in privinta accesoriilor de puericultura esentiale in primul an de viata a bebelusului tau.

 

 

Persoanele interesate ne gasesc pe Splaiul Unirii nr 47, sector 3, Bucuresti, Zona Timpuri Noi, de Luni pana Vineri, intre 9:00-17:30 si Sambata, de la 9:00-13:00.

Detalii suplimentare poti obtine inainte de vizita in magazinul fizic Bugaboo de la personalul nostru dedicat si amabil la numarul de telefon 0374 081 218.

 

carucioare bugaboo showroom bucuresti

 

teasteaza carucioare copii bugaboo showroom bucuresti

 

modele carucioare bebelusi bugaboo showroom bucuresti