Bugaboo Lynx

Bugaboo Lynx - pliere inovatoare intr-o singura piesa

Pliere inovatoare intr-o singura piesa

Caruciorul Bugaboo Lynx este dotat cu toate elemente esentiale care fac plimbarile extrem de confortabile, atat pentru parinte cat si pentru copil.

Este pregatit sa faca fata oricarei situatii, deoarece se pliaza rapid intr-o singura piesa, pentru a putea urca si cobora usor scarile sau pentru a-l pune in portbagajul masinii.

Bugaboo Lynx - design usor

Design usor

Bugaboo Lynx este cel mai usor carucior de dimensiuni mari, conceput pentru a va face aventurile zilnice mai usoare si confortabile.

Constructia sa este conceputa pentru a transporta cu usurinta micul pasager si toate lucrurile depozitate in cosul mare de cumparaturi.

Chiar si atunci cand este incarcat cu greutate mare, Bugaboo Lynx aluneca usor pe strazi si trotuare aglomerate.

Vezi culori disponibile

Bugaboo Lynx - manevrare usoara

Manevrare usoara

Indiferent daca urcati sau coborati borduri sau va grabiti prin spatii inguste, intoarcerea in loc este rapida si lina datorita suspensiilor sale pe 2 roti.

Va puteti simti increzator in orice traseu veti urma, fie ca alegeti sa il manevrati cu o singura mana, copilul dumneavoastra se va bucura de cea mai lina calatorie de fiecare data.

Accesorii Bugaboo Lynx

Mai mult decat un simplu carucior

Accesorii de top pentru Bugaboo Lynx

Poti folosi sezutul Wheeled Board Bugaboo pentru al doilea copil pentru ca ambii fratiori sa se bucure de plimbare.

Bebelusul va dormi confortabil in landou, iar fratele mai mare va savura aventura de a se plimba alaturi stand pe suportul sau special.

Vezii accesoriiNoutati din categoria Carucioare Bugaboo Lynx