Bugaboo Fox 3

Bugaboo Fox 3 caruciorul ideal de calatorie

Bugaboo Fox 3 - confort maxim pentru orice tip de teren!

Bugaboo Fox 3 combina 20 de ani de design inteligent si teste riguroase, pentru a va oferi cea mai buna si mai usoara manevrare. Ofera un design unic al sasiului si roti mari, rezistente la perforare, astfel incat sa il poti orienta cu usurinta, cu o singura mana, pe orice tip de teren.

Usor de impins cu varful degetelor, manevrabilitate de neegalat, control perfect al fiecarei curbe, Bugaboo Fox 3 va aduce tot confortul de care aveti nevoie.

  • confort superior;
  • servodirectie;
  • model off road;
  • greutate mica;
  • fiabilitate deosebita.

Bugaboo Fox 3 - calatoreste in deplin confort

Confort din prima zi

Noul design al landoului cu sistem de ventilatie ofera un flux de aer optim pentru extra confort celui mic. Acest sistem sustine reglarea temperaturii naturale a corpului bebelusului si ii stimuleaza curiozitatea, putand privi spre ceea ce se petrece in jur.

Calitatea de inalta performanta a saltelutei landoului induce un somn natural. Stratul din plasa 3D ofera o buna respirabilitate si sustine regrarea temperaturii naturare a corpului micutului indiferent de vreme. Centurile de siguranta cu prindere in 5 puncte sunt fabricate din material moi si confortabile. De asemenea, sistemul rapid de deschidere al centurilor de siguranta iti usureaza accesul la cel mic.

Vezi culorile disponibile

Bugaboo Fox 3 - excelent indiferent de drum

Suspensii avansate, adaptate oricarui tip de teren

Mai mult confort pentru bebelus, manevrare fara efort pentru tine. Articulatia sasiului pozitionata central, sistemul avasat de suspensie integrat pe toate cele 4 roti si rezistenta marita a acestora la perforare, asigura o plimbare lina si constanta pe orice tip de teren.

Zona exterioara a rotii are mai putina suprafata de contact cu solul, ceea ce face caruciorul mai usor de impins si previne uzura. Sasiul a fost special conceput pentru a fi elegant si robust facilitand manevrarea, astfel incat sa aveti intotdeauna controlul, in orice directie.

Scaun auto carucior Bugaboo Fox 3

Mai mult decat un simplu carucior

Accesoriul recomandat pentru Bugaboo Fox 3

Scaunul auto Bugaboo Turtle Air este perechea perfecta gratie adaptorilor speciali, care se achizitioneaza separat. Alege cea mai simpla tranzitie de la scaunul auto la carucior din prima zi cu un sistem de calatorie revolutionar!

Vezi detaliiNoutati din categoria Carucioare Bugaboo Fox 3