Bugaboo Fox 2

Bugaboo Fox 2 caruciorul ideal de calatorie

Bugaboo Fox 2

Testat riguros si mereu perfectionat, caruciorul Bugaboo Fox 2 a fost gandit pentru a putea fi folosit in orice spatiu, pe strazi aglomerate, dar si in spatii inguste.

Sistemul de manevrare al caruciorului Bugaboo Fox 2 este cu adevarat o capodopera a ingineriei. Iata si cateva caracteristici:

  • confort superior;
  • servodirectie;
  • model off road;
  • greutate mica;
  • fiabilitate deosebita.

Bugaboo Fox 2 - calatoreste in deplin confort

Design inovativ pentru confort maxim

Designul modular al caruciorului Bugaboo Fox 2 iti permite sa personalizezi caruciorul, mixand si combinand diverse huse, schimband capacele rotilor si manerele.

Gama de accesorii, de la genti de infasat, la suportul pentru fratiorul mai mare, adapteaza caruciorul Bugaboo Fox 2 nevoilor si stilului tau de viata.

Vezi culori disponibile

Bugaboo Fox 2 - excelent indiferent de drum

Sistem revolutionar de suspensii adaptat oricarui teren

Cea mai confortabila calatorie de pana acum. Rotile mari si sistemul centralizat de suspensii (cu suspensii aditionale pe rotile din spate), efortul minim de impingere, toate contribuie la o calatorie confortabila si relaxanta cu caruciorul Bugabo Fox 2, atat pentru copil, cat si pentru parinte.

In pofida greutati extrem de mici de doar 9,9 kg, Bugaboo Fox 2 este gandit sa transpoprte copii cu greutatea de pana la 22 kg, sau pana la varsta de 4 ani.

Scaun auto carucior Bugaboo Fox 2

Mai mult decat un simplu carucior

Accesoriul recomandat pentru Bugaboo Fox 2

Scaunul auto Bugaboo Turtle Air este perechea perfecta gratie adaptorilor speciali, care se achizitioneaza separat. Alege cea mai simpla tranzitie de la scaunul auto la carucior din prima zi cu un sistem de calatorie revolutionar!

Vezi detalii