Bugaboo Donkey 5 Twin

Bugaboo Donkey 5 Twin caruciorul ideal de gemeni

Bugaboo Donkey 5 Twin

Caruciorul ideal pentru gemeni.

Mereu impreuna inca din prima zi, cu noul Bugaboo Donkey 5 Twin. Transformati caruciorul din modul Mono in modul Twin in doar trei clicuri si lasati-i pe micii dvs. copiloti sa impartaseasca experiente noi inca de la prima lor plimbare.

Designul sau compact permite accesul prin majoritatea usilor de dimensiuni standard.

Bugaboo Donkey 3 Twin - calatoreste in deplin confort

Calatoreste in deplin confort

Noul Landou Bugaboo Donkey 5 include panou din plasa pentru o mai buna ventilatie, ceea ce ofera extra confort celui mic. Acest sistem sustine reglarea temperaturii naturale a corpului bebelusului si ii stimuleaza curiozitatea, putand privi spre ceea ce se petrece in jur. Protectia panoului din plasa este asigurata cu magneti si a fost testata la o viteza a vantului de pana la 50 km/ora, dovedind o acoperire perfecta, ce nu permite trecerea curentilor de aer.

Pozitionarea mai inalta cu 3 cm a sezutului/landoului ofera un plus de confort.

Vezi culori disponibile

Bugaboo Donkey 5 Twin - manevrare foarte usoara

Manevrare foarte usoara

Donkey 5 a fost proiectat pentru o manevrabilitate maxima, ceea ce inseamna ca il puteti face sa ruleze cu un singur deget, chiar si cu cei doi copiloti mici in fata.

Navigarea pe un trotuar aglomerat sau explorarea in aer liber este super lina, datorita rotilor mari umplute cu spuma EVA, rezistente la perforare, roti care sunt extrem de utile atunci cand urci sau cobori de pe trotuar.

Accesorii Bugaboo Donkey 5 Twin

Mai mult decat niste simple carucioare

Accesorii de top pentru Bugaboo Donkey 5 Twin

Alege din gama variata de accesorii de top pentru caruciorul tau Bugaboo Donkey 5: capotine pentru un nou look, protejeaza-ti micutul cu huse de picioare, huse de ploaie, plasa de tantari, umbrela de soare si bucura-te de mai mult confort pentru tine cu suportul pentru pahar si suportul pentru telefon mobil.

Vezii accesoriiNoutati din categoria Carucioare Bugaboo Donkey 5 Twin