Bugaboo Donkey 5 Mono

Bugaboo Donkey 5 Mono

Bugaboo Donkey 5 Mono

Numele Donkey spune totul: este caruciorul Bugaboo cu cel mai mare spatiu de depozitare, datorita cosului lateral pentru bagaje, astfel incat sa puteti transporta toate lucrurile de care veti avea nevoie pentru aventurile in familie.

In ciuda capacitatii sale mari, Bugaboo Donkey 5 Mono are o latime de 60 cm, este la fel de ingust ca un carucior normal si incape cu usurinta prin cadrul usii.

Bugaboo Donkey 5 Mono - incedibil de compact

Proiectat sa creasca alaturi de familia ta

Indiferent daca ai un copil, doi copii cu varste diferite sau gemeni, acest carucior se potriveste tuturor. In doar trei click-uri simple, Bugaboo Donkey 5 se transforma dintr-un carucior mono intr-un carucior duo, twin si invers.

Vezi culori disponibile

Bugaboo Donkey 3 Mono pregatit de viitor

Manevrare foarte usoara

Gratie rotilor frontale pivotante, razei mari de manevra si manerului complet ajustabil, Bugaboo Donkey 5 este usor de impins cu o singura mana.

Niciun teren nu este prea dificil pentru rotile mari umplute cu spuma EVA, roti care sunt extrem de utile atunci cand urci sau cobori de pe trotuar.

Caruciorul poate fi transformat si in vehicul cu 2 roti, usor de manevrat pe nisip sau pe zapada.

Accesorii Bugaboo Donkey 5 Mono

Mai mult decat un simplu carucior

Alege din gama variata de accesorii de top pentru caruciorul tau Bugaboo Donkey 5 Mono: capotine pentru un nou look, protejeaza-ti micutul cu huse de picioare, huse de ploaie, plasa de tantari, umbrela de soare si bucura-te de mai mult confort pentru tine cu suportul pentru pahar si suportul pentru telefon mobil.

Transforma-ti caruciorul Bugaboo Donkey 5 Mono in sistem complet de calatorie impreuna cu Scaunul auto Bugaboo Turtle Air!

Vezii accesoriiNoutati din categoria Carucioare Bugaboo Donkey 5 Mono