Bugaboo Donkey 5 Duo

Caruciorul Bugaboo Donkey 5 Duo mai mic decat ai crede

Bugaboo Donkey 5 Duo

Caruciorul nostru side by side se adapteaza fara niciun efort de la transportarea unui singur bebelus la transportarea a doi fratiori.

Este alegerea ideala a parintilor care au un nou nascut si un copilas mai mare.

Daca vreti sa iesiti afara doar cu unul dintre copii, puteti sa il tranformati cu usurinta in carucior mono prevazut cu extra-spatiu pentru depozitare.

Bugaboo Donkey 5 Duo - calatoreste in deplin confort

Calatoreste in deplin confort

Noul Landou Bugaboo Donkey 5 include panou din plasa pentru o mai buna ventilatie, ceea ce ofera extra confort celui mic. Acest sistem sustine reglarea temperaturii naturale a corpului bebelusului si ii stimuleaza curiozitatea, putand privi spre ceea ce se petrece in jur. Protectia panoului din plasa este asigurata cu magneti si a fost testata la o viteza a vantului de pana la 50 km/ora, dovedind o acoperire perfecta, ce nu permite trecerea curentilor de aer.

Calitatea de inalta performanta a saltelutei landoului induce un somn natural. Stratul din plasa 3D ofera o buna respirabilitate si sustine regrarea temperaturii naturare a corpului micutului indiferent de vreme.

Vezi culori disponibile

Bugaboo Donkey 5 Duo - manevrare excelenta

Manevrare Excelenta

Caruciorul Bugaboo Donkey 5 incape prin majoritatea usilor si are roti mari, asigurand un rulaj confortabil pe orice tip de teren.

Gratie rotilor frontale pivotante, razei mari de manevra si manerului complet ajustabil, Bugaboo Donkey 5 este usor de impins cu o singura mana.

Niciun teren nu este prea dificil pentru rotile mari umplute cu spuma EVA, roti care sunt extrem de utile atunci cand urci sau cobori de pe trotuar.

Accesorii Bugaboo Donkey 5 Duo

Mai mult decat un simplu carucior

Accesorii de top pentru Bugaboo Donkey 5 Duo

Caruciorul Bugaboo Donkey 5 Duo poate fi echipat cu o gama diversa de accesorii: huse de picioare, huse de ploaie, suport pentru pahar, etc.

Vezii accesoriiNoutati din categoria Carucioare Bugaboo Donkey 5 Duo