Bugaboo Donkey 3 Duo

Caruciorul Bugaboo Donkey 3 Duo mai mic decat ai crede

Bugaboo Donkey 3 Duo

Caruciorul nostru side by side se adapteaza fara niciun efort de la transportarea unui singur bebelus la transportarea a doi fratiori.

Este alegerea ideala a parintilor care au un nou nascut si un copilas mai mare.

Caruciorul Bugaboo Donkey 3 incape prin majoritatea usilor si are roti mari, asigurand un rulaj confortabil pe orice tip de teren.

Daca vreti sa iesiti afara doar cu unul dintre copii, puteti sa il tranformati cu usurinta in carucior mono prevazut cu extra-spatiu pentru depozitare.

Bugaboo Donkey 3 Duo - calatoreste in deplin confort

Calatoreste in deplin confort

Designul se intalneste cu functionalitatea in constructia sezutului ergonomic care combina atat suportul cat si flexibilitatea. Spatarul inclinabil este construit pentru a ajuta copilul sa stea in sezut, pentru o pozitie corecta si confort sporit.

Vezi culori disponibile

Bugaboo Donkey 3 Duo - manevrare excelenta

Manevrare Excelenta

Cu o greutate de doar 7 kg, Bugaboo Ant este cel mai usor carucior din colectia noastra si totodata cel mai compact, avand, atunci cand este pliat dimensiuni minuscule: 23x38X55 cm, adica dimensiunile acceptate pentru bagaj de cabina de catre majoritatea liniilor aeriene. Cu toate acestea, chiar daca pare minuscul, Bugaboo Ant este un carucior foarte robust, putand transporta copii cu greutate maxima de 22 kg. Modelul este prevazut cu un cos de cumparaturi generos, cu o capacitate de 8 kg.

Accesorii Bugaboo Donkey 3 Duo

Mai mult decat un simplu carucior

Accesorii de top pentru Bugaboo Donkey 3 Duo

Caruciorul Bugaboo Donkey 3 Duo poate fi echipat cu o gama difersa de accesorii: huse de picioare, huse de ploaie, suport pentru pahar, etc.

Vezii accesorii