Bugaboo Butterfly

Carucior mic pentru aventuri mari

Bugaboo Butterfly

Conceput pentru viata de oras, dar si pentru calatoriile voastre, Bugaboo Butterfly va ofera libertate totala in plimbarile zilnice, escapadele de weekend sau vacante.

Pliati si deschideti Bugaboo Butterfly ultra-rapid, in doar o secunda, cu o singura mana!

Odata pliat, Bugaboo Butterfly este extrem de mic si usor de transportat, cantarind doar 7.3 kg.

Carucioarele Bugaboo Butterfly au o multime de caracteristici speciale care transforma calatoria cu copiii intr-o experienta placuta, indiferent de destinatia aleasa.

Bugaboo Butterfly este compatibil IATA, dimensiunile sale in modul pliat fiind compatibile cu cerintele pentru bagajele de mana in calatoria cu avionul.

Bugaboo Butterfly - calatoreste in deplin confort

Calatoreste in deplin confort

Capotina extensibila cu 4 segmente, ofera copilului protectia solara necesara si aerul proaspat de care are nevoie.

Cu un sezut incapator, spatar reclinabil in multiple pozitii si suport de picioare reglabil in 5 pozitii, oricand este momentul perfect pentru un pui de somn.

Suspensiile speciale integrate pe toate cele 4 roti va permit sa urcati borduri si sa rulati pe strazi cu suprafete dificile, denivelate, in timp ce copilul doarme.

Vezi culori disponibile

Bugaboo Butterfly - calitate emblematica bugaboo

Calitate emblematica Bugaboo

Testat pe drumuri de pana la 4.000 km, Bugaboo Butterfly poate transporta pana la 30 kg, oferind totusi o manevrabilitate uimitoare.

Dispune de materiale de inalta calitate si captuseala suplimentara pentru confortul celui mic.

Bugaboo Butterfly ofera un cos mare de cumparaturi ce poate sustine pana la 8 kg, astfel incat sa puteti transporta toate lucrurile de care aveti nevoie pentru o zi in oras.

Accesorii Bugaboo Butterfly

Mai mult decat un simplu carucior

Butterfly poate fi folosit de la nastere impreuna cu scaunul auto Bugaboo Turtle Air, utilizand adaptorii potriviti (disponibili separat).

Bara de protectie, suport de pahar, suport pentru telefonul mobil, umbrela de soare, organizator, geanta de infasat, geanta de transport carucior, husa de picioare sau husa carucior, sunt cateva dintre accesoriile ce pot fi achizitionate separat pentru caruciorul tau Bugaboo Butterfly.

Vezii accesoriiNoutati din categoria Carucioare Bugaboo Butterfly